Special Arts

A | A | A
Stichting Special Arts Nederland  T: 033 432 80 33  E: info@specialarts.nl
Home Agenda Nieuws Organisatie Downloads Contact ANBI Links Sitemap Colofon

Expositie - Oog voor verschil - Ruurlo (ge)
09-06-2017 t/m 27-07-2017


De KunstKring Ruurlo heeft aan het verzoek van de Stichting Zozijn om te mogen exposeren in het Kulturhus in Ruurlo graag voldaan. Van 9 juni tot en met 27 juli is de expositie 'Oog voor verschil' met schilderijen gemaakt door deelnemers met niet-aangeboren hersenletsel op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur te bezichtigen.

 

Het is een bijzondere tentoonstelling geworden van bijna 30 schilderijen, gemaakt door deelnemers van 'Op Pad', een onderdeel van de Stichting Zozijn.

 

Op Pad is een organisatie die mensen met niet-aangeboren hersenletsel ondersteunt en begeleidt. De deelnemers van de expositie volgen dagbesteding op de dagbestedingslocaties in Doetinchem en Doesburg, waar diverse schildercursussen worden gegeven en dat is af te lezen aan de kwaliteit van de werken.

 

Er is een grote verscheidenheid aan stijl en technieken.

 

Hoe dat tot iets moois kan leiden toont deze expositie. De begeleiders van Op Pad zeggen vereerd te zijn te mogen exposeren in het Kulturhus.

 

De vaak kleurrijke schilderijen zijn, behalve te bezichtigen, ook te koop. De opbrengst komt ten goede aan de cliënten zelf.

 

Locatie:
Het Kulturhus
Nieuwe Weg 5
7261NL Ruurlo
ga terugTerug naar het overzicht